Az ETO-Veszprém összecsapást tényleg úgy vártam már, mint a karácsonyt! A stadionhoz közeledve egyre több emlék tört fel belőlem és, amikor a parkolót megközelítettem óriási tömeget láttam! Na mondom ez már valami! Aztán rá kellett jönnöm, hogy PlayIT van a parkban…mindegy, ez sem vette kedvemet, mert a pénztárak felé még így is többen mentek, mint az MTK új betonbölcsőjéhez!

A pénztárhoz érve már majdnem azon kezdtem el gondolkozni, milyen jegyet kérjek (nyilván a legolcsóbbat), de ilyen úri huncutságok az NBIII-ban ugye nincsenek! Ezért kaptam egy 1000Ft-os jegyet. Hát értem, hogy NBIII, de mi “hajcsa”? Vegyük egyfajta előlegnek, a csapat amúgy mindent megér! Ezután a lelátókhoz vettem volna az irányt, de rögtön ismerősökbe botlottam – ez mondjuk a minimum, de jól esett, hogy nem egyedülként kellett szurkolnom!

Épp kezdésre…

A büfé előtt kisebb fajta tömeg hömbölgött, amiben már a szép jövő előszeleit láttam, gyorsan lőttem is egy képet róla! Aztán az ETO Sör-ös pohár is igen ínyemre volt és úgy kezdtem még inkább felhevülni, amit a hűvös szél és az első félidő, elég hamar letört.

Ha nem is tömött, de sorok!

A Veszprém sem az első, sem a második félidőben nem volt a pályán, de az elsőn mi is aludtunk. A kapu elé pillanatok alatt eljutottunk, de utána sikerült mindig a legrosszabb döntést hozni. Szomorúan, éhesen és szomjasan indultunk a második félidőre.

Nem csak a játékunk hiányos olykor!

A büfé előtt újra sorok, nosztalgiázó beszélgetés foszlányok és persze a jól megérdemelt rántott húsos szendvics. A sorok a sörcsap előtt kezelhetőek voltak, érezni lehetett a tömegen is, hogy azért nem vág senki eret, ha nem ér vissza kezdő sípszóra. Ez most tény, mindenki érzi, hogy ezek a meccsek a kötelező, ronda, unalmas meccsek időszaka még.

Isteni volt!

Aztán vissza mentünk a helyünkre és folytattuk a szurkolást, ami többnyire a bíró anyázásában kelt életre. Borzasztó volt a vezetés. Nem tudom, hogy a stadion miatt volt ihletett állapotban a szerző, de mindig azaz érzésem volt, hogy most vajon mire gondolt a költő?
Hála az égnek nem nagyon befolyásolta a bírók nevetséges viselkedése a végkimenetelt, mert Zamostny két tényleg nagyon szép fejessel lenullázta a Veszprémet. A végén pedig simán lehetett volna, akár 3-0 is, de az már csak hab lett volna a tortán!

A marketing erősödik!

Az Érden viszonylag jól működő szurkolás most sehol sem volt. A góloknál indult meg egy-egy kósza rigmus, de sajnos elég csendben folyt a mérkőzés. Hiányzott a B-közép hangja, nélkülük nem lehet teljes a győzelem!

A meccs végi pacsi nem maradhat el!

A zenék a stadionban viszont méltatlanok! Kérem a szervezőket a régi cd-ket kidobni és kérni, hogy a győri góloknál az ETO induló szóljon, a végén pedig ha győzünk még véletlenül se valami rádióbarát szar, ami pl. most is volt! Köszönöm!

Összefoglalva mindent, tényleg semmi, de semmi más nem számít, mint a győzelem! Megvan a három pont, menetelhetünk tovább az NBII felé! Hajrá ETO!