DSC_0796Ahogy sfefe mondta a Csepel-ETO meccs tipikusan az a mérkőzés, amikor nem a látvány/szurkolás miatt mész ki, hanem kíváncsi vagy az egykor szebb napokat látott “csepeli sportéletre”. Vigyázat következő bejegyzésünk focit, csak nyomokban tartalmaz!

A sokkal, de sokkal szebb napokat is látott stadion bejárata előtt nem kellett dulakodni, könnyedén jutottunk át az első kapun, majd egyből egy instant piacba botlottunk bele. Erre mondják, hogy kellemeset a hasznossal! A következő kapunál lehetett a jegyet megváltani, ahol a leleményesebbje egyszerűen a tömeggel együtt jut be. Velünk legalább is plusz egy fő így szivárgott be, mire jeleztük ezt és csak annyit mondott a pénztáros hölgy: “Ja, azt hittem önökkel van.” Ő sokallta az 500Ft-os árat egy ilyen rangos eseményért.DSC_0790

Elfoglaltuk a pozíciónkat és a mérkőzés elkezdődött. A rettentő hideg és a sör arra kényszerített, hogy meglátogassam a mosdót…akarom mondani a Bajnokok Csarnokát. Az épület időkapszula konzerválta a ’98-as csapat eredményeit, örök dicsőséget és Csepel biciklit elnyerve – legalább is az üvegvitron mögötti képek erről tanuskodnak. A bundesliga frizurát és bajuszt viselő férfiak boldogon pózoltak a becsomagolt ajándékok nyergében. Sok időm nem volt nézelődni, mert a mosdót még nem találtam meg a szükség azonban a nyomomban járt.

DSC_0792

A folyosón tovább mentem és ajtók sokasága mögött találtam meg, a világ legizléstelenebb csempéjével kirakott illemhelyet. Első megdöbbenésem nem tartott sokáig, mert a célnak tökéletesen megfelelt a hely. Ekkor hirtelen kintről éljenzést hallottam és mivel a stadion túlfelén szurkoló maroknyi csepeli ultrák hangja nem érhetett el a Bajnokok Csarnokáig, így boldogan konstatáltam az első gólunkat.DSC_0795

Ha azt mondom, hogy ennyi volt a tegnapi meccs és még 3 gól ide, akkor azt gondolhatjátok, hogy hülyeségeket beszélek. Pedig semmi különleges nem történt ezen kívül. Óriási mezőnyfölény, 4 gól és buzgó, lelkes csepeli szurkolók. A 3 pont a lényeg!

Csepel – ETO 0-4

HAJRÁ ETO!