Valószínűleg szükségszerű, hogy ilyen túlfeszített helyzetben vannak balhék. Ebből úgy tűnik, az ETO-saga sem maradhatott ki.

Tegnap azt írta az újság (http://www.kisalfold.hu/sport/tavozik_gyorbol_sztevanovic/2427646/), hogy Tokody Tibiék lábtengóztak a tornateremben, amikor megjelent Szása és az egyik résztvevőt (ma már tudjuk, Gál András az) miután az irodájába invitálta, kirúgta. Az ok állítólag maga a lábtenisz-parti.

A fiatalember ezt követően anyázni kezdett munkajogi polémiába keveredett a sportigazgatóval, akiből kijött a szerb vér az eltérő kulturális háttér és toroknál megrángatta vitapartnerét.

szása

A konklúzió: Szásának mennie kell.

Na erre mi történik ma?

Az egész dolog k***rvára nem úgy volt, ahogy.

(http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyori-eto-nincs-sztevanovics-ugy-aligha-tavozik-barki-is-2410609)

Volt vita, de tettlegesség nem, amit mi sem bizonyít jobban, hogy nincs rendőrségi feljelentés.

Tudom én jól, hogy minálunk szeretnek az emberek a rendőrségre futkározni, de valahogy számomra nem életszerű egy ilyen szituban az azonnali mószerolás.

Baráti, ismerősi körben sokat kispályáztam, viszonylag stabil emberanyaggal. Volt egy srác, aki minden alkalommal, amikor szögletet végzett el, konzekvensen fejbe rúgott a labdával. Mondhatjátok persze, hogy minek álltam mindig én védekező pozícióban az alapvonalnál, de erre csak annyit felelhetek, szerettem a veszélyt.

No egyszer eljött az igazság pillanata. Egy hosszú felívelésnél mögöttem állt és amikor felugrottunk, tudatosan hátrakönyököltem. A tippmixen 1 az 1.000-hez adták volna, hogy orrba találom, de nekem összejött. Amikor a két csont (könyök vs. nózi) találkozott, már milliószor megbántam. Nem lett vészes a végeredmény, de nem győztem elnézést kérni. Ő megnyugtatott: tudja, hogy nem volt szándékos. Na ez volt a legsz***rabb.

Ez csak azért jutott eszembe, mert ha jól belegondolok, benne lehetett volna a pakliban egy hosszú rendőrségi meg bírósági procedúra, aminek a végén elmeszelhettek volna könnyű testi sértésért, mert mondjuk nem lett törés.

De itt most szó sincs ilyenről: G. András nem nyomta fel Sz. Sztevanovicsot és mindenki boldogan ment be dolgozni ma is.

A kérdés már csak az, mit keresett Pinyő a helyszínen?