Az utóbbi hetek rosszabbnál szarabb hírei után teljesen eluralkodott már rajtam a szkepticizmus, és először kétkedve fogadtam amikor tegnapelőtt a Nemzeti Sport egy titokzatos külföldi megmentőről számolt be, pont abban a hírben amiben leírták hogy Borkai szerint ugrott jövőre az NB1. Ma viszont újra előjött a történet, és most már azt is tudni vélik hogy egy angol cégcsoport van a háttérben, akik látnak potenciált a tranzakció nyélbe ütésére. Úgy hírlik tárgyaltak már az önkormányzaton, tárgyaltak már a vagyonfelügyelővel, és továbbra sem tettek le a Kft. felvásárlásáról, de ahogy Borkai mondta:

„Ha ma idejön egy befektető nagyon sok pénzzel, akkor sem tudja megvásárolni a klubot. A jelenlegi jogi szabályok ezt nem teszik lehetővé”

Ez mondjuk abban az országban ahol egy Vasas, vagy egy Újpest önös akaratok vezérelte simán maradhat NB1-es csapat, mert odafent gyorsan kiokoskodják a jogi hézagokat, elég szarul hangzik, de most ez a tényállás. Viszont ez a titokzatos befektetőcsoport kivár május 8-ig, és megoldási javaslatuk is van. Mivel ez tűnik az egyetlen lehetőségnek arra, hogy az általunk ismert Győri ETO fennmaradjon, és jogutódlagosan működjön tovább erősen bízunk benne, hogy legyen valami ebből. Bízunk a legjobbakban, ha a realitás nem is mutat előreláthatólag túl fényes képet.