b tervMegülte a meccs a gyomromat, mint az utolsó rövid, amit csak azért iszok meg, mert nem akarom ott hagyni. Ezzel azért sokat elmondtam azt hiszem. Nagy pofával vágtam bele az előkészületekbe, mondván egy fradit képesek vagyunk megverni, aztán meg olyan sima 3-0 lett a vége, hogy ha nem férfinak születek sírva a sarokban találtatok volna meg. 

Én, mint “szakértő” annyit láttam a mérkőzésből, hogy beálltunk a kontrákra és vártuk a csodát. Ezzel önmagában nincs semmi baj, hiszen egy jó védekezéssel akár nyerhettünk is volna. Voltak is jó kontráink, amikor még 0-0 volt az állás és bizakodtam, hogy ezzel akár egy szűk 0-1-et is összehozhatunk. Aztán jött a gól!

Mondhatnám, hogy összezavart minket, de valójában mintha nem készültünk volna erre az esetre. Pontosan ugyanazt csináltuk a kapott gól után is, csak még rosszabbul, aminek a vége az lett, hogy – nem túl meglepő módon – még kettőt kaptunk. Semmi újat nem hoztunk, most a cserék nem tettek hozzá pluszt és elbizonytalanodtunk a végére. Ennyi. Úgy érzem nem volt “B” terv és ez lett a vesztünk. Majd legközelebb…addig is:

HAJRÁ ETO!