etovidi2A tavaszi nyitó fordulót mindig minden foci drukker várja, hát még, ha rangadóval kezdődik! Az ETO Videoton mérkőzés előtti napokban a blog facebook oldalának látogatottsága is megnőtt. Én is és sfefe is úgy vártuk már ezt a napot, mint a kisnyugdíjas a csirkefarhát akciót a Tesco-ban. Mint utólag kiderült nem hiába!

Abban minden szurkoló egyetért (legalább is a hozzászólásokból ez látszik), hogy az 1 pont reális, de abszolút nem lett volna eretnekség a 3 pont begyűjtése sem. Tény, hogy az első félidőben annak is az első 40 percében a Vidi jobb volt és félelmetes volt a 2-0-ás előny. De Miriuta nagyon jól cserélt (utoljára ugyebár Pinyőnek volt ez nagy előnye) és ennek is köszönhetően megfordult a mérleg állása és mintha vért ittak volna Koltaiék egycsapásra felülkerekedtünk.

Egy olyan csapat, amiben 5 új játékos is helyet kapott (cserékkel együtt) helyenként szép játékkal 2-0-ról fordítani tudott a listavezető ellen. Ez nagyon jó jel a jövőre nézve és ne feledjük a jövő a Fradi képében fogad minket szombaton!