Nos, egyre inkább úgy néz ki, hogy ha kívánunk valamilyen nemzetközi kupasorozatban szerepelni majd 2014-ben is, esetleg valamivel fényesebben mint idén (de ez most részletkérdés), akkor az egyetlen terep ami marad számunkra, most hogy a felezővonalnál tanyázunk a tabellán – a Magyar Kupa. Persze tudom én is, hogy ez az a sorozat amit vagy úgy döntőzünk le, hogy fél évig arról beszél mindenki, melyik csapat vett fel nagyobb télikabátot, vagy csak egyszerűen kigurigáznak minket a francia targoncások a második félidőben, de megnyerni valahogy soha sem sikerül. Most, hogy egy viszonylag verhető ellenféllel kerültünk össze, jó lenne ismét megízlelni a győzelem ízét, ha már a bajnokságban lassan el is felejtjük milyen az.

Persze a bajnokságban is ezt gondoltuk, hogy ellenük nyerünk, meg rosszabb meccset már úgy sem tudunk játszani, aztán mind a két tézist sikerült megcáfolni (az az első félidő azóta is fáj). A rend kedvéért elmondjuk hogy Kaposváron továbbra is pozitív a mérlegünk, 5 ide, 3 döntetlen, és 3 oda. Ez persze tudjuk hogy semmit sem jelent, mert képesek voltak ők még a Vidit is megfricskázni a kristálycukor földjén.

Zöld-fehérek!

Zöld-fehérek!

Hogy mire számítunk? Én már semmire, egy futballmérkőzésre, annyi biztos, de tippelni inkább már nem is merek. Mezőkövesd után meg főleg nem. Inkább a ‘majd meglátjuk’ álláspontra helyezkedünk, és este minden kiderül.