Ez a cím olyan heroikus, mint amennyire elcsépelt, de a nagy büdös helyzet az, hogy igaz. Megvertük az Újpestet, akit lassan rommá ver az egész NB1, majd az összeállni kezdő, de egyébként harmatos Felcsút ellen játszottunk egy döntetlent, hogy még véletlenül se igazoljuk a papírformát. A Honvéd elleni meccsről pedig beszélni sem szeretnénk, csak felejteni, semmi mást. Na, itt jön képbe a cím! Miért is?

Zöld-fehérek!

Zöld-fehérek!

Nos. A Kaposvár az a vegytiszta, steril csapat, akik soha fel sem tűnnek senkinek, pedig akkora popikonok rúgják ott a labdát, mint Waltner, vagy Oláh Lóri, és Poszáról nem is szólva. Idén ez mellett picit átment a csapat pofozógépbe. Eddig minden rendben, hiszen a képlet annyi, hogy nekünk nyernünk kell, a Rákóczi meg nem szokott. Minden stimmel. Csak hát ez a csapat a múlt héten képes volt (hát a lefocizni szót semmiképpen se használjuk erre az eseményre, még haverok között sem) nyerni az ellen a Videoton ellen, aki már majdnem olyan szürkén focizott, mint mi, bármelyik meccsünkön mostanában. Na, és itt lesz kicsit citromízű a kakasos nyalóka. Mert nekünk aztán rohadtul nem hiányozna még, hogy miközben próbáljuk a (jégkorongfrázissal szólva) második sorunkkal (jó, tudom, hogy ez így nem teljesen igaz, de van benne valami nem?) összeszedni magunkat, még a Kaposvár is sanyargasson minket egy körön át.

Szóval ha már nem bízhatunk Rudolfban, Kamberben, Takácsban, Dudásban, Koltaiban, Völgyiben (kihagytam volna valakit?), akkor bízzunk a jószerencsében, hogy most már végre mellénk fog állni, meg a papírformában, ami a Felcsút ellen ugye nem jött be, de majd most. Reméljük.

Mert egyébként Kaposvárra sem egyértelműen győzni járunk. 11 alkalommal küzdöttünk ott, és ötször sikerült legalább egyel több gólt szerezni, háromszor ugyan annyit, és háromszor legalább egyel kevesebbet. Utoljára mondjuk pont nyertünk, méghozzá Kink 90. percben lőtt dugójával.

A tabelláról pedig csak annyit, hogy a negyedik helyre léphetünk előre, ha a Honvéd, és a Haladás is úgy akarja, bár ehhez az kell, hogy mind a két csapat betlizzen, mi meg nyerjünk. Úgy hogy nyerjünk!

labanc